Nedan finner du upplägget för vår stora dag

Klädkod & Packning

Klädkod: Come as you are. Vi ser gärna att du klär dig i kavaj eller klänning men det viktigaste för oss är du kommer varför vi inte har någon strikt klädkod.

Övrig packning: Kläder efter väder. Vi kommer vara en del utomhus och skulle det regna kan ett paraply alltid vara bra att ha till hands. Eftersom bröllopet sker på en ö och vi vill att du ska vara med oss så länge som möjligt har vi bokat upp alla sovplatser. Det kan därför vara bra att ta med sig hygienartiklar och mer lediga kläder till dagen efter.

Bra att veta

OSA senast söndagen 2 april

Sovplatsen kostar 750 kr/person och då ingår ett dubbel- eller trippelrum, sängkläder, handduk och frukost dagen efter. Betala gör ni när ni checkar ut på söndagen. Om man av någon anledning inte kan sova över går det färja i linjetrafik via Waxholmsbolaget, alternativt går det att boka taxibåt.

Vid Räfsnäs brygga finns en parkering med plats för 300 bilar. Det tas ut en parkeringsavgift på 57 kr för hela vistelsen vilken ni enklast betalar med appen Easypark.

Det kommer serveras en trerätters middag med tillhörande vinpaket. Om ni vill ha alkoholfritt, har allergier eller andra matpreferenser, skriv det under OSA-fliken när ni anmäler er. 

Vi förstår att livpusslet kan vara en utmaning och låter därför dig som förälder själv avgöra huruvida du vill ha med de yngsta familjemedlemmarna till bröllopet. Om ni tar med barn, glöm inte att anmäla även dom när ni ska OSA. Alla är välkomna, stora som små!  

Hålltider

14.30: Vigseln börjar

15.45: Båten lämnar Räfsnäs brygga för Lidö

16.30: Brudskål

18.30: Bröllopsmiddag

22.30: Baren och dansgolvet öppnar

01.00: Vickning

02.00: Festen avrundas

08.30-10.00: Frukost

11.30: Båten lämnar Lidö till Räfsnäs

Schema

Vigseln äger plats i Rådmansö kyrka och startar kl 14.30. Vi rekommenderar dock att ni är där senast 14.15 för att i god tid hinna in och komma på plats i kyrkan. Det enklaste sättet att ta sig dit är med bil och har ni ingen möjlighet till egen bil rekommenderar vi samåkning. Om ni ändå behöver åka kollektivt finns en busshållplats i närheten av kyrkan som heter Rådmansö Kyrka. Se SL.se för resväg.

Vigseln beräknas ta ungefär 45 minuter innan vi gemensamt tar bilarna till Räfsnäs brygga tio minuter bort. Här väntar en abonnerad båt som kommer ta er över vattnet till Lidö.

När vi landar på Lidö tio minuter senare får ni nyckel till ert rum för att kunna lämna av era väskor samt bättra på sminket lite snabbt.

16.30 är det dags för brudskål och tilltugg innan toastmaster och toastmadame sätter igång lite aktiviteter.

Vid 18.30 startar bröllopsmiddagen. Där kommer det att serveras en trerätters middag med tillhörande vinpaket.

Efter middagen öppnar baren och dansgolvet 22.30. När ni dansat i närmare tre timmar har ni gjort er förtjänta av vickning för att orka med sista timmen av dans och fest.

Vid 2-tiden är det sedan dags att runda av för kvällen.

Dagen efter öppnar frukosten 08.30 och håller öppet till 10.00 för sjusovarna. Båten tillbaka till Räfsnäs brygga går 11.30 så ni hinner checka ut i god tid och kanske ta en liten promenad runt ön.