I början av vår bröllopsplanering funderade vi ett tag på vem vi skulle tillfråga att vara Toastmaster. Svaret var för oss enkelt: Erika & Ludvig. De är inte bara två personer som betyder mycket för oss. De är dessutom bra på projektplanering, har alltid massor av idéer och lämnar en alltid med ett brett leende på läpparna. Med dessa två vid spakarna kan man känna sig trygg.

Varför ska du som gäst känna till dessa två? Jo, de kommer inför bröllopet att ta emot anmälan till tal samt administrera betalningen för eventuella bröllopspresenter.
Under själva dagen kommer du också se mycket av dom båda då de är ansvariga för körschemat och kommer även vara era närmsta kontaktpersoner om det skulle dyka upp frågor under bröllopets gång. 

För att anmäla tal går du till fliken Anmäla tal högst upp. 
Då vi har ett antal engelskspråkiga gäster under bröllopet uppskattar vi även om våra toastmasters kan få ett skriftligt utkast av ditt tal så de kan översätta det och underlätta för de som inte kan svenska.  Maila ditt utkast till erikaostberg@hotmail.com eller ludvig.bergqvist@hotmail.com 

Har ni andra frågor kan ni skicka dem direkt längst ned på den här sidan.

 

Om Erika: 
Jag är sambo till Rickard, sladdis till mor & far, syster till två och matte till Leo. Pratar flytande skånska, älskar allt som är gott och festligt! Jag och Maya har jobbat tillsammans under ett par år och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag jobbade då med rekrytering och hade äran att anställa Maya till mitt eget team. En ren och skär dröm! Mitt bästa minne med Maysson (som jag kallar henne) är en helg vi spenderade tillsammans i London, fylld med fest, god mat och dryck! Efter den 1 juli 2023 kommer det med stor sannolikhet finnas ett nytt oförglömligt minne. Jag ser fram emot att ge Maya och Gustav en riktig PANG-dag tillsammans med alla er gäster!
Mitt party-trick: Jag är en jävel på armbrytning (när jag är onykter)!


Om Berra: 
Ludvig heter jag, men dom flesta känner mig som Berra! Ni hittar mig lättast antingen på golfbanan eller i baren, förhoppningsvis i baren den 1 juli! Jag och Gustav har känt varandra sen barnsben, då de fortfarande fanns tankar om att bli någon typ av hockeyspelare, men tror vi alla vet hur det gick med det! Det finns x-antal goa minnen med Gustav, men mitt bästa är nog under fotbolls VM i Ryssland där de bjöds på att allt från bira till borsjtj! Ser mest fram emot att få träffa er alla och tillsammans styra ihop den bästa av dagar! Vi ses den 1 juli!