Välkommen

1 juli 2023 blir vi man och fru. Vi hoppas att få fira vår stora dag tillsammans med dig. 

Men hur hamnade vi här? 

För fyra år sedan satt Maya på Friends Arena där Malmö FF mötte AIK. Samtidigt låg Gustav på en solstol i Marbella med en drink i handen (och ännu fler innanför västen). I paus upptäckte Maya att @glindbergs skrivit ett meddelande på Instagram. Vi började chatta och några veckor senare sågs vi för en afterwork på Haymarket i Stockholm. Där någonstans började vår historia och sedan dess har vi hunnit bli både sambos och fått ett litet liv att ta hand om (lugn mamma, vi menar Otis).

Den 28 augusti 2021 var det tänkt att vi skulle fira Maya som fyllde 26, men Gustav hade något annat i tanken den dagen.

Med en leveranstid på sex veckor pustade Gustav ut när förlovningsringen kom fram dagen före det planerade frieriet. Nu var han redo och allt var planerat in i minsta detalj. Planerna gick dock i stöpet när det kom fram att Gustav tagit fel på tiden. Vi skulle vara på Norra Brunn tre timmar tidigare än Gustav tänkt. Enligt vittnen kunde man riktigt se paniken i hans ögon. Maya blev stressad och sprang snabbt upp till sviten, som Gustav bokat, för att byta klänning. Mitt i all stress kom Gustav, satte på musik, föreslog att vi skulle ta ett glas bubbel och började sedan uttrycka sin kärlek till Maya. Hon undrade vad i hela friden Gustav höll på med, de måste ju åka?

Han bad Maya ta ett djupt andetag och lyssna på honom. Plötsligt stod han där på knä och frågade om Maya ville gifta sig. Eftersom du hittat hit förstår du vad hon svarade. 

Nästa kapitel i vår historia vill vi fira med dig den 1 juli. Hoppas vi ses där!